MOKI-VEŽI REKOMENDUOJA: PRAKTIŠKAS IR STILINGAS JŪSŲ VIRTUVĖS APŠVIETIMAS

MOKI-VEŽI REKOMENDUOJA: PRAKTIŠKAS IR STILINGAS JŪSŲ VIRTUVĖS APŠVIETIMAS

Virtuvė – ta namų vieta, kurioje kiekviena šeima praleidžia nemažai laiko: čia gimsta nauji šeimos receptai, dalinamasi dienos įspūdžiais už vakarienės stalo, suburiami draugai teminiams pietums ar savaitgalio priešpiečiams, kartais – net dirbama kompiuteriu ar mokomasi. Turbūt daugelis sutiks, jog tai vienas svarbiausių namų kampelių, tad geras apšvietimas čia išties svarbus.

Į ką svarbu atkreipti dėmesį jį planuojant? Ką kiekvienas galėtų papildomai įsigyti ir savo būsto virtuvę paversti dar praktiškesne bei patogesne apšvietimo atžvilgiu? Apie tai MOKI-VEŽI ekspertas kalba šiame blogo įraše.

Anot MOKI-VEŽI eksperto, virtuvė, kaip ir svetainė, yra ta namų vieta, kurioje reikalinga išskaidyta šviesa, t.y., keli apšvietimo šaltiniai.

Pagrindinis – tai lubinis apšvietimas, kuris bus pagrindinis šviesos šaltinis. Jis paprastai kabinamas virtuvės centre, tačiau, priklausomai nuo baldų ir visos erdvės išdėstymo, lubinio šviestuvo vieta gali būti koreguojama. Siūlome rinktis šiltą, bet ryškią šviesą.

Jeigu šioje erdvėje įrengta ir valgomojo zona, dekoratyvinis lubinis šviestuvas puikiai tiks ir virš valgomojo stalo: juk čia dažnai užsibūname ilgesnį laiką, dalinamės įspūdžiais su namiškiais, suburiame draugus ar gimines pietums, vakarienei, šventėms. Virš valgomojo stalo siūlome rinktis šiltą, bet ne tokią intensyvią šviesą – čia šviestuvas atliks labiau dekoratyvinę, jaukumo suteiksiančią funkciją.

Dažnai gaminantys sutiks, jog svarba bei būtinimu lubiniam šviestuvui nenusileidžia šviesos šaltinis ten, kur ruošiamas maistas. Virš stalo, stalviršių, virtuvinės salelės įrenkite natūralaus atspalvio LED šviestuvus.

Labai populiarus ir po spintelėmis įrengtas apšvietimas. Jam MOKI-VEŽI eskpertas rekomenduoja naudoti šviesos diodų juostas, kurias galite išdėstyti taip ir ten, kur norite. Galite apšviesti net lentynas, indaujos vidų ir panašiai.

Tiek apšveiitmo šaltinio pakanka kiekvienai virtuvei. Visgi, jei jūsų virtuvė sujungta su valgomojo zona ar svetaine arba yra erdvi, jų galite įrengti ir daugiau: sieninio apšvietimo pagalba galite apšviesti čia kabantį paveikslą, atvirą indų ar receptų knygų lentyną ir t.t.

Primename, jog itin platus ir kaskart atnaujinamą apšvietimo prekių asortimentą rasite visose fizinėse MOKI-VEŽI parduotuvėse bei www.mokivezi.lt – internetu užsakytas prekes pristatome VISOJE LIETUVOJE!

 

Bendri pranešimai

Palikite komentarą

*
*
*