Mėnesis: birželis 2022
KAIP IŠSIRINKTI VIDAUS APDAILOS PLYTELES?
KAIP IŠSIRINKTI VIDAUS APDAILOS PLYTELES?
Vasarą įsibėgėja naujų būstų statybų, remonto bei apdailos darbai. Šį sezoną nusprendusiems įrengti naują ar suremontuoti seną būstą, MOKI-VEŽI ekspertas negaili naudingų patarimų. Ne išimtis – ir šis blogo įrašas, kuriame jis pasakoja apie tai, kaip išsirinkti vidaus apdailos plyteles jūsų būsto grindims ar sienoms.
Skaityti daugiau
RUOŠIAME DERLIŲ ŽIEMAI
Vasara įgauna pagreitį, o drauge su ja auga pasodintos daržovės, nurenkamas pirmasis jų derlius. Jei šis – gana gausus ir manote, jog jo nespėsite laiku suvartoti, paruoškite jį žiemai. Įvairių daržovių konservavimas, šaldymas, džiovinimas ir t.t. – puikus būdas panaudoti derliaus perteklių bei šaltuoju metų laiku praturtinti savo maisto racioną įvairiomis daržovėmis.
05/77/0fee3af30d654eeb6b4b8da5e338.jpeg
Skaityti daugiau
MAŽA, BET FUNKCIONALI KIEMO ERDVĖ: PATARIMAI
Įsigijote svajonių būstą, tačiau kiemo erdvė – nedidelė ir sukate galvą, kaip ją įsirengti? O gal jau kurį laiką galvojate apie permainas savo kieme, bet nežinote, kaip mažą lauko erdvę paversti funkcionalia?
52/3c/c8ec6ccdd75a83d952d21f1f708a.jpeg
Skaityti daugiau
SODININKO KALENDORIUS: KĄ NUVEIKTI SODE, DARŽE, GĖLYNE BIRŽELĮ?
Pagaliau: vasara oficialiai prasideda! Ne paslaptis, kad pirmasis šio sezono mėnuo sodininkams atneša ir visą pulką darbų, kuriuos būtina nuveikti nedelsiant. Taigi, laiko poilsiui kol kas nėra – kviečiame susipažinti su būtiniausiais darbais sode, darže bei gėlyne. MOKI-VEŽI ekspertas tuo pačiu primena, jog MOKI-VEŽI parduotuvėse bei www.mokivezi.lt rasite platų sodo, daržo reikmenų asortimentą bei nuolat vykstančias nuolaidas daugeliui šios kategorijos prekių!
64/7a/aab69e98de283971dcd4ce8ed266.jpeg
Skaityti daugiau