Mėnesis: gegužė 2022
KAIP IŠSIRINKTI TINKAMIAUSIĄ GRINDŲ SPALVĄ?
KAIP IŠSIRINKTI TINKAMIAUSIĄ GRINDŲ SPALVĄ?
Šiuo metu įsirenginėjate būstą, o gal vykdote apdailos darbus, remontą? Jei jūsų darbų sąraše laukia ir naujos grindų dangos įrengimas, šis blogo įrašas – kaip tik jums. Pirmas žingsnis – išsirinkti grindų dangą. Tą padarius, laukia ne ką mažiau svarbi užduotis, kuri dažnam kelia įvairius klausimus: išsirinkti jos spalvą!
Skaityti daugiau
NAUDINGI PATARIMAI LENGVESNIAM DERLIAUS AUGINIMUI
Sakoma, kad geram derliui vien sėklų nepakanka: patyręs sodininkas žino, jog norint sulaukti gausaus bei sveiko derliaus, svarbus visas procesas – nuo dirvos paruošimo, iki derliaus nurinkimo. Ir, nors kiekvienas sodininkas turi savo metodus, kuriais vadovaujasi, yra griežtų taisyklių, kurių itin svarbu laikytis siekiant sveiko ir gausaus derliaus. Apie svarbiausius žingsnius šiame blogo įraše pasakoja MOKI-VEŽI ekspertas.
68/8f/871c3450a03fae54b6158f45b75a.jpeg
Skaityti daugiau
SODAS, DARŽAS, GĖLYNAS: KOKIE DARBAI LAUKIA GEGUŽĘ?
Ar pastebėjote, kaip pavasaris įgavo pagreitį? Prasideda paskutinis šio sezono mėnuo ir – vasara! Visgi, sodininkai žino, jog laiko poilsiui dabar – tiesiog nėra: veiklos sode, darže bei gėlyne apstu, tad nieko nelaukdami dalinamės naudingais patarimais.
8a/86/aa18a74d05f0e19a79c262a17468.jpeg
Skaityti daugiau
KAIP ATNAUJINTI NAMUS BE DIDELIŲ IŠLAIDŲ? PATARIA MOKI-VEŽI EKSPERTAS
Šiltuoju metų laiku ne vieną aplanko pokyčių noras: vieni investuoja į keliones, kiti – į naują šukuoseną, o dar kiti – į savo būstą. O jame – išties daug būdų kūrybiškumui išreikšti. Ir tiems trokštamiems pokyčiais ne visuomet reikalingos didelės investicijos, dideli apdailos darbai ar marios laiko: kartais pakanka vos nedidelių pakeitimų ir jūsų būstas sužibės visai kitomis spalvomis.
1a/45/31dd43005d35e2a8793c3b35c396.jpeg
Skaityti daugiau