Mėnesis: balandis 2022
KAIP TINKAMAI IŠSIRINKTI TRINKELES IR ĮSIRENGTI IŠ JŲ DANGĄ?
KAIP TINKAMAI IŠSIRINKTI TRINKELES IR ĮSIRENGTI IŠ JŲ DANGĄ?
Į langus ir duris vis intensyviau beldžiantis šiltesniems orams, namų aplinkai pradedame skirti dar daugiau dėmesio. Ruošiantis vasarai, į akis ima kristi mažos, bet itin reikšmingos kiemo detalės, pavyzdžiui, lauko trinkelės. Nusprendus naujai pakloti ar atnaujinti jas, tiek prieš pradedant darbus, tiek jų metu, būtina pasirūpinti daugybe svarbių elementų. Apie visą lauko trinkelių klojimo procesą pasakoja „MOKI VEŽI“ ekspertai. „Vis daugiau laiko praleidžiant lauke ir savo namų kieme, norisi būti ne tik gražioje ir tvarkingoje, bet ir saugioje aplinkoje. O kasdien dėti koją ant išbyrėjusių ir pasenusių plytelių ar vaikščioti neišklotu žvyrkeliu – menkas malonumas. Todėl nenuostabu, kad jau dabar pastebime išaugusį susidomėjimą kiemo tvarkymo darbais, ypač susijusiais su takelių ar tam tikrų erdvių išklojimu trinkelėmis. Tai – atsakingas procesas, reikalaujantis laiko ir pasiruošimo, todėl neskubėkite, rinkitės tik kokybiškas medžiagas ir pasidomėkite, kaip tinkamai atlikti darbus, kad jie tarnautų ilgus metus“, – sako marketingo vadovė Laima Skirienė.
Skaityti daugiau
METALINĖS TVOROS YPATUMAI
Pavasariui įgavus pagreitį, dažnas namų meistras imasi naujų projektų: apdailos bei remonto darbų, teritorijos tvarkymo, kraštovaizdžio gražinimo ir t.t. Jei jūsų darbų sąraše puikuojasi ir tvoros įrengimas – šis blogo įrašas kaip tik jums.
2f/6c/071896c0c67c8e121b1aead24395.jpeg
Skaityti daugiau
BRAŠKIŲ SODINIMAS PAVASARĮ
Tie, kas turi savo daržą ar derlių augina namų balkone ar terasoje, tikrai pagalvoja ir apie braškes. Juk šios uogos – vienos populiariausių ir lengviausiai užauginamų Lietuvoje. Ko gero, nei vienas neįsivaizduoja vasaros be lėkštės braškių su pienu!
97/90/aba25aeb595b01b9e5d52b7401c8.jpeg
Skaityti daugiau
NATŪRALŪS VALIKLIAI NAMAMS: KAIP PASIGAMINTI?
Pastebėjome, jog vis daugiau žmonių skiria dėmesį viskam, kas natūralu, sveika bei ekologiška: pradedant nuo maisto, baigiant namų valymo priemonėmis ir t.t.
8a/77/0323800b79dbe8885a8cd097b02c.jpeg
Skaityti daugiau
BALANDIS: KOKIE DARBAI LAUKIA SODE BEI DARŽE?
Įsibėgėjęs pavasaris drauge su vis malonesne šiluma atneša ir visą pulką darbų, kuriuos šį mėnesį rekomenduojama (ir būtina) nuveikti sode bei darže. Balandis, ko gero, pats intensyviausias mėnuo sodininkams, tad skubame į pagalbą ir drauge su MOKI-VEŽI ekspertu dalinamės svarbiausių darbų sąrašu. Primename, kad juos kur kas lengviau įveiksite pasirūpinę visomis reikalingomis sodo prekėmis: nepamirškite pasinaudoti vis naujomis MOKI-VEŽI nuolaidomis!
08/aa/1523380365433b13ee61fb09bb2c.jpeg
Skaityti daugiau