Mėnesis: kovas 2022
KĄ SVARBU ŽINOTI ĮSIRENGIANT LAUKO TERASĄ? PATARIA EKSPERTAS
KĄ SVARBU ŽINOTI ĮSIRENGIANT LAUKO TERASĄ? PATARIA EKSPERTAS
Sulig kalendorinio pavasario pradžia tiek profesionalūs, tiek namų meistrai imasi būsimų darbų bei projektų planavimo. Jei jūsų darbų sąraše atsirado lauko terasos įrengimas – šis blogo įrašas kaip tik jums! Mūsų ekspertas jame dalinasi naudingais patarimais, kaip patiems įsirengti lauko terasą ir į ką svarbu atkreipti dėmesį imantis šios užduoties bei siekiant nepriekaištingo rezultato.
Skaityti daugiau
MIESTO DARŽININKYSTĖ: NUO KO PRADĖTI IR KĄ AUGINTI BUTE?
Tikro pavasario, ko gero, labiausiai laukia sodininkai, nekantraujantys greičiau pradėti sodinti daržo gėrybes. Jei neturite lysvių sode, užsiauginti jų galite net neiškėlę kojos iš namų. Apie tai, ką ir kaip geriausia sėti, kokias sąlygas užtikrinti, kad derlius būtų gausus, pasakojama „Moki veži“ pranešime žiniasklaidai.
62/ba/9d0b7a50bad4ce7aa3c5ce39c68f.jpeg
Skaityti daugiau
KOKIUS LAUKO BALDUS RINKTIS: JŲ TIPAI, SAVYBĖS, PRIEŽIŪRA
Pavasariui įgavus pagreitį, daugelis saulėtas dienas ima leisti gryname ore. Būtent kovo mėnesiui besibaigiant, vis dažniau užkuriamas grilis, o šeimos pietumis linkstama mėgautis už sode, balkone ar teraso esančio stalo.
26/e9/1e1b603423b42a34989019ef113f.jpeg
Skaityti daugiau
SODININKO KALENDORIUS: KOVO DARBAI
Kovas – ne tik prasidedančio pavasario, bet ir vis intensyvesnių sodo darbų pranašas. Pirmąjį pavasario mėnesį, anot MOKI-VEŽI eksperto, sodininkams veiklos išties bus nemažai.
a4/e5/0aa7fddbf2716adea50f71c4935a.jpeg
Skaityti daugiau