KAIP IŠSIRINKTI TINKAMIAUSIĄ GRINDŲ SPALVĄ?

KAIP IŠSIRINKTI TINKAMIAUSIĄ GRINDŲ SPALVĄ?

Šiuo metu įsirenginėjate būstą, o gal vykdote apdailos darbus, remontą? Jei jūsų darbų sąraše laukia ir naujos grindų dangos įrengimas, šis blogo įrašas – kaip tik jums. Pirmas žingsnis – išsirinkti grindų dangą. Tą padarius, laukia ne ką mažiau svarbi užduotis, kuri dažnam kelia įvairius klausimus: išsirinkti jos spalvą!

Yra pakankamai daug niuansų, kuriuos būtina apsvarstyti prieš priimant galutinį sprendimą: MOKI-VEŽI ekspertas sako, jog vadovautis vien tuo, jog viena ar kita spalva jums tiesiog patinka, nevertėtų. Svarbu įvertinti ir įvairius faktorius, tokius, kaip, būsimas sienų, baldų spalvas, kambario dydį ir net laiko resursus, kuriuos skirsite grindų valymui.

Apie visa tai kalbame šiame blogo įraše. Primename, kad platų įvairios grindų dangos asortimentą rasite MOKI-VEŽI parduotuvėse: nepamirškite pasinaudoti vis naujomis akcijomis!

ĮVERTINKITE NEUTRALIAS SPALVAS IR JŲ PRIVALUMUS

Renkantis grindų spalvą tikrai „neprašausite“ nusprendę pasirinkti neutralią – smėlio, švelniai rudą ar lengvai pilką grindų dangą. Šios spalvos – universalios, itin lengvai derinamos ir niekuomet neišeinančios iš mados. Jos tinka, ko gero, bet kokio stiliaus interjere, prie bet kokio dizaino ir spalvų baldų. Tai – ilgaamžis ir laikui bei jokioms madoms nepavaldus sprendimas.

TURĖKITE BENDRĄ INTERJERO VIZIJĄ

Norint išsirinkti tinkamiausią grindų spalvą, būtina turėti aiškią jūsų būsto interjero viziją, nepakanka vadovautis vien „patinka-nepatinka“ nuomone. Prieš priimdami galutinį variantą atsakykite sau į šiuos klausimus:

  • ar pasirinkta grindų spalva tiks prie sienų spalvos?
  • ar ši spalva tiks prie baldų, jų audinių, stiliaus?
  • ar pasirinkta grindų spalva tinka mano gyvenimo būdui?
  • koks bus bendras interjero stilius ir ar ši spalva jame ras savo vietą?

Atsakius į šiuos klausimus, išsirinkti grindų spalvą bus kur kas lengviau.

NUSPRĘSKITE, KOKIOS PAGRINDINĖS SPALVOS VYRAUS BŪTENT JŪSŲ INTERJERE

Grindų spalvą vertėtų derinti atsižvelgiant į visą spalvų paletę, kuri vyraus jūsų namuose. Pavyzdžiui, jei planuojate rinktis sodrius, ryškius sienų dažus, tamsios grindų dangos geriau venkite, mat taip sukursite sunkų, tamsų, varginantį interjerą.

TAMSIOS GRINDYS – DAUGIAU PRIEŽIŪROS?

Ekspertas taip pat pabrėžia, kad ant tamsios spalvos grindų dangos labiau matosi dulkės, įbrėžimai. Ši problema ypač išryškėja, jei kambarys – itin saulėtas, šviesus. Visgi, jei norite tamsaus atspalvio grindų, siūlome investuoti į siurblį-robotą, kuris padėtų palaikyti švarą, estetišką vaizdą bei sutaupyti laiko.

ĮVERTINKITE IR BESIKEIČIANČIĄ ŠVIESĄ KAMBARYJE

MOKI-VEŽI ekspertas siūlo paprašyti jums labiausiai patikusios grindų dangos pavyzdžio ir jį išbandyti namuose praktiškai, t.y., patikrinkite, kaip grindų danga konkrečioje patalpoje atrodo skirtingu paros laiku. Besikeičianti šviesa kambaryje lemia skirtingą grindų išvaizdą.

Sunku apsispręsti? Tinkamiausią sprendimą padės priimti profesionalai. Linkime malonių būsto įrenginėjimo ar atnaujinimo darbų!

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*