INTERJERAS: POPULIARIAUSI SIENŲ SPALVŲ DERINIAI

INTERJERAS: POPULIARIAUSI SIENŲ SPALVŲ DERINIAI

Pavasaris artėja, todėl dažnas pradeda galvoti apie apdailos darbus sename ar ką tik įsigytame būste. Būtent šį sezoną suintensyvėja būstų remonto bei apdailos darbai ir vis daugiau MOKI-VEŽI klientų kreipiasi į mūsų darbuotojus įvairiais klausimais šiomis temomis.

MOKI-VEŽI ekspertas šiame blogo įraše nori pasidalinti naudingais patarimais su tais, kurie planuoja dažyti būsto sienas ir ieško originalių sprendimų. Spalvų deriniai – gražus ir nemonotoniškas būdas dažyti sienas bei namams suteikti ypatingo žavesio. Tik ar žinote, kokie yra populiariausi, laikui bei madoms nepavaldūs spalvų duetai? Apie juos kalbame šiame blogo įraše!

Kviečiame su jais susipažinti, o dažų sienoms ieškoti artimiausioje MOKI-VEŽI parduotuvėje. Primename, kad čia nuolat vyksta įvairios akcijos skirtingoms prekių grupėms.

Balta ir juoda (arba pilka)

Tai – klasika tapęs spalvų derinys. Neutralus, elegantiškas, nepabostantis. Baltos ir juodos arba tamsiai pilkos spalvos duetas puikiai tiks bet kokioje jūsų būsto erdvėje (miegamajame, svetainėje, virtuvėje) bei taps puikiu „fonu“ ryškiems baldams bei aksesuarams. Prie tokių sienų galite derinti ryškius paveikslus, spalvotus šviestuvus ar ryškiaspalvio audinio minkštąjį baldą.

Melsvos ir geltonos spalvos duetas

Jis – daugeliui tikrai pažįstamas. Šios dvi spalvos itin dažnai derinamos tarpusavyje. Labai dailiai atrodys lengvai gelsvos spalvos sienos su ryškiai mėlynais akcentais. Tokias spalvingas sienas galite rinktis jūsų vaikų miegamajame, puikiai tiks ir svetainėje ar darbo kambaryje.

Geltona ir žalia

Kaip turbūt jau pastebėjote, geltona spalva išties lengvai derinama. Tiems, kurie nori gamtą primenančio spalvų derinio, MOKI-VEŽI ekspertas siūlo būtent šį – geltonos ir žalios spalvos. Galite rinktis tiek ryškias, tiek švelnias jų versijas: abi atrodys nepriekaištingai! Prie tokių sienų derinkite aukštus palminius augalus, kambarines gėles dideliais lapais – sukursite originalų tropinį interjerą.

Žemės atspalviai

Ieškote ramaus, neįkyraus spalvų derinio? Pasidairykite į žemės spalvas: švelniai pilka, smėlio, rusva, sąmanų spalvos – puikus pasirinkimas norintiems neutralaus sienų įvaizdžio. Labai dažnai mūsų pirkėjams, norintiems sienas dažyti bent dviem spalvomis, siūlome rusvos ir keliais tonais šviesesnės smėlio spalvos derinį. Jis puikiai dera su parketo ar medžio imitacijos grindimis, kone visų spalvų baldais ir kitomis interjero detalėmis. Neutralu, stilinga, ilgaamžiška!

Spalvų deriniai vonios kambaryje

Čia jų taip pat nebijokite. Dažnai vonios kambariui pasirenkamos plytelės, todėl „žaisti“ spalvomis bei raštais čia dar lengviau. MOKI-VEŽI ekspertas rekomenduoja pasirinkti pagrindinę vonios plytelių spalvą, kuri išlaikytų vientisumą su visu jūsų būsto interjeru ir ją derinti su kitomis spalvomis. Pavyzdžiui, žaismingai atrodo skirtingo rašto plytelėmis išklijuota erdvė tarp kriauklės ir veidrodžio arba dušo kabinos siena.

MOKI-VEŽI parduotuvėse rasite platų sienų dažų, plytelių bei visų reikalingų priemonių šiems darbams atlikti asortimentą. Nežinote, ką pasirinkti? Mūsų konsultantai jums mielai padės.

Linkime malonių darbų ir gražių pokyčių!

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*