DOVANŲ PAKAVIMAS: IŠSKIRTINĖS „PASIDARYK PATS“ IDĖJOS!

DOVANŲ PAKAVIMAS: IŠSKIRTINĖS „PASIDARYK PATS“ IDĖJOS!

Mieli skaitytojai, šį kartą nusprendėme su jumis pasidalinti išradingais dovanų pakavimo būdais, kuriuos įgyvendinti bus smagu jums, bet galutinis rezultatas labiausiai nudžiugins adresatą!

Taigi, jūsų dėmesiui – eksperto patarimai, kuo pakeisti įprastą dovanų pakavimo popierių ir kaip išskirtinai supakuoti kalėdines dovanas! Kartu primename, jog visose MOKI-VEŽI parduotuvėse rasite įspūdingą kalėdinių prekių asortimentą: nepamirškite pasinaudoti naujausiais mūsų pasiūlymais!

PANAUDOKITE GRAŽAUS AUDINIO SKIAUTĘ

Kiekvienas savo namuose tikrai ras kažkur giliai lentynoje padėtą audinį, kurio jau, vargu, ar jums prireiks, tačiau išmesti gaila. Gal tai – nebenaudojama patalynė, kadaise mylimiausia buvusi suknelė, o gal – staltiesė? Jei esate tikri, kad šio daikto nebenaudosite, suteikite jam antrą šansą. Juk dailiu raštu puoštas audinys – puiki alternatyva dovanų popieriui.

VIETOJE KASPINO - GAMTOS ĮKVĖPTOS DEKORACIJOS

Nesvarbu, ar dovaną pakuojate naudodami paprastą popierių, ar ieškote „pasidaryk pats“ idėjų – ją papildomai galite dekoruoti gamtos įkvėptomis dekoracijomis: džiovintomis apelsinų skiltelėmis, eglišakiais, kankorėžiais, gvazdikėliais, cinamono lazdelėmis. Gražu, kvapnu, unikalu!

PAPRAŠYKITE VAIKŲ PAGALBOS

Turite rudo pakavimo popieriaus, tačiau jis jums atrodo pernelyg nuobodus? Pasitelkite savo kūrybiškumą arba pakvieskite prisijungti savo vaikus: iš popieriaus iškirpti elnio ragai, raudona nosytė, sniego senis ar Kalėdų Senelio rogės gali tapti puikiomis supakuotos dovanos dekoracijomis! Nuspalvinkite, iškirpkite, pritvirtinkite klijais ir apibarstykite blizgučiais.

PANAUDOKITE MEDŽIAGINIUS MAIŠELIUS. BET KOKIUS!

Jei namuose turite nedidelių medžiaginių maišelių (jų dažnai atsiranda įsigijus įvairių prieskonių, papuošalų, kvapų ir t. t.), juos galite panaudoti smulkioms dovanėlėms pakuoti. Jei ši idėja jums patinka, bet maišelių neturite, juos galite pasisiūti patys iš nenaudojamo audeklo skiautės. Galite naudoti net ir vienspalvę medžiagą – tokiu atveju papildomai maišelį dekoruokite cinamono lazdele ir eglišakiu, taip dovana atrodys itin šventiškai!

PANAUDOKITE DAR KARTĄ

Išpakuodami jums įteiktą dovaną, stenkitės kuo mažiau pažeisti dovanų popierių ir jį panaudokite dar kartą. Lygiai taip pat su spauda – perskaitę laikraštį, jo neišmeskite: spalvingi puslapiai, įdomios antraštės ar superherojų nuotraukos papuoš dovaną, padės sutaupyti ir, žinoma, tausos gamtą. Juk prasideda 2024-ieji: būkime dar draugiškesni mus supančiai aplinkai ir įkvėpkime kitus sekti šiuo pavyzdžiu!

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*