Mėnesis: kovas 2023
VELYKOS: ŠVENTINIO STALO IDĖJOS BEI DEKORACIJOS
VELYKOS: ŠVENTINIO STALO IDĖJOS BEI DEKORACIJOS
Viena gražiausių pavasario švenčių, šv. Velykos, nenumaldomai artėja: ar jau pradėjote jai ruoštis? Jei dar ne, naudingų patarimų velykinio pasiruošimo tema turi MOKI-VEŽI ekspertas! Kaip marginti velykinius kiaušinius? Kokių dekoracijų ieškoti MOKI-VEŽI parduotuvėse? Kokias puošmenas pasigaminti drauge su vaikais?
Skaityti daugiau
LAUKO TRINKELĖS: KAIP IŠSIRINKTI BEI KITI NAUDINGI PATARIMAI
Mielieji, pavasaris – puiki proga kiemo aplinką pagaliau iškloti trinkelėmis! Šis darbas laukia ir jūsų? Trinkeles ketinate kloti patys? Tuomet maloniai kviečiame skaityti šį blogo įrašą bei susipažinti su naudingais MOKI-VEŽI eksperto patarimais, KAIP TEISINGAI iškloti kiemą trinkelėmis, jog rezultatas jus džiugintų ilgą laiką.
f4/8f/76db4f5833d1d188d088cfa97d83.jpg
Skaityti daugiau
„MOKI VEŽI“ kelia atlyginimus: didėjantį darbo užmokestį pirmiausia pajus parduotuvių darbuotojai
Statybos, remonto, apdailos ir sodo prekių parduotuvių tinklas „MOKI VEŽI“ praneša apie atlyginimų darbuotojams didinimą. Skaičiuojama, kad vidutiniškai algos augs apie 8,5 proc., o komandos narių darbo užmokesčio didinimui iki 2023 metų pabaigos bendrovė papildomai investuos virš 1,22 mln. eurų.
02/30/f8b2a067b740301c0a9eadcfd062.jpg
Skaityti daugiau
SODO DARBAI PRASIDEDA: KOVO PATARIMAI
Pirmasis kovo savaitgalis – puiki proga imtis pirmųjų šio mėnesio darbų sode bei darže. Ar žinote, ką šį mėnesį būtina nuveikti? Sodininkų laukia ne tik kai kurių medelių genėjimas, daiginimas, gėlių sodinimas: šį mėnesį reikėtų pasirūpinti ir kambariniais augalais, sutvarkyti sodo aplinką, šiltnamį ir t.t.
f3/d8/0a1a85c26f1dbd1a0c06cffc4cc4.jpg
Skaityti daugiau