„MOKI VEŽI“ kelia atlyginimus: didėjantį darbo užmokestį pirmiausia pajus parduotuvių darbuotojai

„MOKI VEŽI“ kelia atlyginimus: didėjantį darbo užmokestį pirmiausia pajus parduotuvių darbuotojai

Statybos, remonto, apdailos ir sodo prekių parduotuvių tinklas „MOKI VEŽI“ praneša apie atlyginimų darbuotojams didinimą. Skaičiuojama, kad vidutiniškai algos augs apie 8,5 proc., o komandos narių darbo užmokesčio didinimui iki 2023 metų pabaigos bendrovė papildomai investuos virš 1,22 mln. eurų.

„Praėjusių metų įvykiai stipriai sukrėtė kiekvieną žmogų, tačiau net ir jų akivaizdoje mūsų darbuotojai toliau rodė išskirtinę vienybę ir atsakingumą. Vertindami kasdienes jų pastangas ir nepailstantį indėlį į sklandžią viso tinklo veiklą, šiemet atlyginimus keliame vidutiniškai 8,5 proc. Tikime, kad šis sprendimas esamiems ir būsimiems darbuotojams padės jaustis užtikrinčiau bei padrąsins kiekvieną siekti aukštesnių rezultatų tiek asmeniniame gyvenime, tiek ir darbe“, – sako „MOKI VEŽI“ personalo vadovė Akvilė Pačėsaitė.

Atlyginimas „MOKI VEŽI“ darbuotojams bus keliamas keliais etapais: nuo sausio mėn. algos padidėjo visiems parduotuvėje dirbantiems kasininkams pardavėjams ir salės darbuotojams, kitų pozicijų darbuotojams atlyginimai didėja nuo kovo mėn., o balandžio mėn. atlyginimų pokyčiai numatomi dirbantiems didmeninėje prekyboje ir centriniame biure.

Tobulėjančius darbuotojus įvertina papildomai

Sąžiningas atlyginimas už darbą yra ne tik bazinis kiekvieno darbuotojo poreikis, bet ir būdas komandos narių motyvacijai užtikrinti. A. Pačėsaitė įsitikinusi, kad tik jausdamiesi finansiškai stabilūs darbuotojai gali susikoncentruoti į asmeninį ir visos komandos tobulėjimą.

„Darbuotojai yra pagrindinė kiekvienos bendrovės varomoji jėga, todėl siekiame, kad kiekvienas komandos narys būtų tinkamai įvertinamas už savo pastangas ir įgūdžius. Tam prieš dvejus metus pradėjome vykdyti kvalifikacijų vertinimo programą, prie kurios jau prisijungė beveik 230 darbuotojų. Kiekvienam kolektyvo nariui suteikiame galimybę savanoriškai įsivertinti bei pagerinti savo žinias apie įmonėje galiojančius procesus, standartus, prekes ir pan. Nors prieš laikant kvalifikaciją darbuotojams nestinga jaudulio, sėkmingi rezultatai leidžia džiaugtis perspektyvia ir užsidegusia darbui komanda“, – pasakoja „MOKI VEŽI“ personalo vadovė.

Ji priduria, kad geriausiai kvalifikacinius tikslus įvykdžiusiems darbuotojams įmonė taip pat skiria papildomą priedą prie atlyginimo. Be to, kasmet vis daugiau dėmesio skiriama ir patrauklios, kiekvieną komandos narį įtraukiančios vidinės aplinkos kūrimui.

„Stengiamės, kad mūsų darbuotojai kasdien jaustųsi pastebėti, išklausyti ir įvertinti. Tuo pačiu skatiname juos drąsiai dalintis idėjomis ir pastebėjimais, kaip galime pagerinti visos komandos darbo kokybę ir klientų aptarnavimą bei kartu ieškome geriausių sprendimų. Tai stiprina tarpusavio pasitikėjimą ir leidžia darbuotojams jaustis tvirtai plečiant savo atsakomybių ribas bei kylant karjeros laiptais įmonės viduje“, – pasakoja A. Pačėsaitė.
Darbuotojams siūlo ne tik finansines naudas

Be reguliariai augančio darbo užmokesčio, priedų už puikius rezultatus ir patrauklių karjeros galimybių, „MOKI VEŽI“ lojaliausiems darbuotojams taip pat siūlo įvairias papildomas naudas.

Pavyzdžiui, komandos nariai gali pasinaudoti specialiomis nuolaidos apsiperkant įmonės ir partnerių parduotuvėse, turi galimybę dalyvauti įvairiuose konkursuose, prisidėti prie prekybos tinklo vykdomų projektų ir net tapti jo reklaminiu veidu.

„Puoselėjame komandą stiprinančias tradicijas ir visi kartu švenčiame „MOKI VEŽI“ svarbias progas bei skatiname kiekvieną aktyviai įsitraukti į įmonės gyvenimą. Nors tai maži dalykai, tačiau jie ypač sustiprina komandą ir motyvuoja darbuotojus bendram tikslui“, – pastebi „MOKI VEŽI“ personalo vadovė.
 

Naujienos

Palikite komentarą

*
*
*