SURENKITE ŠVENTĘ SAVO KIEME! IDĖJOS IR PATARIMAI

SURENKITE ŠVENTĘ SAVO KIEME! IDĖJOS IR PATARIMAI

Šiltas vasaros savaitgalis – gera proga suburti draugus ir gerai praleisti laiką. Ar turite viską, ko reikia geram draugų vakarėliui namų kieme? Ar žinote, kaip jam pasiruošti ir apie ką būtina (ar bent jau rekomenduojama) pagalvoti? Pasitikrinkite savo žinias: skaitykite naujausią MOKI-VEŽI blogo įrašą ir susipažinkite su eksperto patarimais jau dabar.

Na, o visko, ko gali prireikti jūsų poilsio zonai kieme įrengti, GEROMIS KAINOMIS rasite MOKI-VEŽI parduotuvėse bei www.mokivezi.lt: nepamirškite pasinaudoti naujausiais pasiūlymais!

PIRMIAUSIA – AR TURITE SODO BALDUS?        

Ko gero, svarbiausias darbas – tai pasirūpinti, jog visi svečiai turėtų, kur prisėsti. MOKI-VEŽI parduotuvėse rasite itin platų sodo baldų – kėdžių, stalų, sofų, fotelių, krėslų ir t. t. – pasirinkimą.

Jei vakarėliai kieme – dažni jūsų kieme, tokiu atveju rekomenduojame investuoti ir įsigyti daugiau asmenų sutalpinantį stalą su kėdėmis. Kitu atveju, galite įsigyti, pavyzdžiui, šešiavietį stalo ir kėdžių komplektą bei papildomai įsigyti sulankstomas sodo kėdes, kurias panaudosite tik tuomet, kada prireiks.

O GAL PATINKA IDĖJA SURENGTI PIKNIKĄ?

Sodo vakarėlio metu galima surengti ir pikniką! Jo erdvei įrengti tikrai nereikia daug pastangų: tiesiog patieskite iškyloms skirtą pledą, pasirūpinkite pagalvėlėmis ir padėkite padėklą ar mažą staliuką, ant kurio puikuosis užkandžiai bei gaivieji gėrimai. Viską rasite MOKI-VEŽI!

PASIRŪPINKITE IR TINKAMU APŠVIETIMU

Tie, kas turi erdvią lauko terasą ar balkoną turbūt sutiks, jog gyvenimas šiltuoju metų laiku verda būtent čia!

MOKI-VEŽI ekspertas šią poilsio zoną kviečia paversti dar jaukesne lauko apšvietimo pagalba! MOKI-VEŽI parduotuvėse bei internetu galite apžiūrėti įspūdingą vakarėliams skirto apšvietimo asortimentą! Išsirinkite ir vasaros vakarus čia paverskite magiškais.

Į pirkinių krepšelį nepamirškite įdėti ir lauko lempučių girliandos: ja papuoštas terasos stogelis, lauko pavėsinė ar balkono turėklai atrodo įspūdingai ir sukuria romantišką atmosferą.

ERDVĘ PAPUOŠ IR ŽIBINTAI

Įvairūs žibintai ar kitos šviečiančios dekoracijos suteiks papildomo išskirtinumo jūsų šventei sode. Ir visiškai nebūtina pirkti naujų žibintų: panaudokite nuo uogienių ir padažų likusius stiklainius! Pašalinkite etiketes nuo stiklainių, įdėkite į juos po mažą arbatinę žvakutę arba smulkių girliandų su baterijomis, o virvės, audinio ar vielos pagalba pritvirtinkite juos prie medžio šakų. Štai jums ir rankų darbo žibintas!

AR JAU IŠSIRINKOTE KEPSNINĘ?

Kepsninė – vienas svarbiausių šiltojo sezono akcentų, be kurio sunkiai įsivaizduojami šeimos pietūs bei draugų susibūrimai po atviru dangumi. Juk ant grotelių ruoštas maistas asocijuojasi su vasara ir, žinoma, maloniai nuteikia gardžiais kvapais. Be to, maisto ruošimas kepsninėje – taip pat smagi ir maloni veikla! 

MOKI-VEŽI ekspertas siūlo atkreipti dėmesį į tai, kokiam asmenų kiekiui paprastai gaminate. Jei jūsų terasoje verda gyvenimas ir žmonių kaskart susirenka išties nemažai, rinkitės talpią dujinę kepsninę, kurioje vienu metu galėsite pagaminti ne vieną kilogramą maisto. BABERCOOK dujinė kepsninė – tikrai puikus pasirinkimas.

Na, o jei nežinote, kokią rinktis, maloniai kviečiame kreiptis į artimiausios MOKI-VEŽI parduotuvės konsultantus, kurie padės išsirinkti jums optimaliausią variantą.

PASIRŪPINKITE DEKORACIJOMIS. GĖLĖS TAM PUIKIAI TIKS!

Sodo vakarėlis turi būti tiesiog perpildytas gėlėmis. Internete gausu idėjų, kaip pasidaryti įvairias gėlių kompozicijas. Galite rinktis tiek gyvus augalus, tiek ir dirbtines gėles, iš kurių sukursite norimą kompoziciją.

Linkime malonių ir nepamirštamų akimirkų!

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*