ŠVENTĖS PRAŪŽĖ – METAS IŠKUOPTI NAMUS! PATARIA EKSPERTAS

ŠVENTĖS PRAŪŽĖ – METAS IŠKUOPTI NAMUS! PATARIA EKSPERTAS

Šventės ką tik praūžė, tačiau esame 100 % tikri, jog visi, kurių namuose vyko Kalėdų šventė ar Naujųjų sutiktuvės, jau imasi namų tvarkymo!

Pradėkite 2024-uosius švariuose namuose: naudingais patarimais švaros tema dalinasi MOKI-VEŽI ekspertas ir kartu primena, jog valymo priemonių su nuolaidomis rasite visose MOKI-VEŽI.

  • MOKI-VEŽI ekspertas siūlo viską atlikti palaipsniui ir, jei tik yra galimybė, darbais pasidalinti su kitais namiškiais!
  • Vos šventėms pasibaigus, galite imtis virtuvės tvarkymo: išmeskite tuščias pakuotes, iššveiskite orkaitę ir kepimo indus, kuriuose kepėte vištą, antį bei kitus skanėstus. Galiausiai, išplaukite kriauklę ir kruopščiai nuvalykite visus paviršius.
  • Jei to dar nepadarėte prieš šventes, galite sutvarkyti ir virtuvės spintelių vidų: surūšiuokite visus daiktus, produktus, naudokite etiketes.
  • Kai turėsite laisvą popietę, imkitės apšvietimo įrenginių valymo: tiek vidaus, tiek lauko šviestuvus kruopščiai nuvalykite, pašalinkite ant jų susikaupusius nešvarumus, tokius kaip dulkes, purvą.
  • Turite kiliminę dangą? Skirkite pusdienį ir kilimams valyti specialiomis priemonėmis: esame tikri, jog per šių švenčių maratoną kilimai matė ne tik avalynės suneštą purvą, bet ir nukritusio maisto trupinius, išsipylusius gėrimus ir t. t.
  • Nepamirškite ir vonios kambario valymo. Šventėms pasibaigus, rekomenduojame išvalyti klozetą, kriauklę, dušo kabiną ar vonią specialiomis priemonėmis. Tai atlikus, kurį laiką pakaks tik kasdien nuvalyti paviršius, veidrodį, vandens čiaupą.

Tiesa, patariame iš anksto pasirūpinti šiukšlių maišais, valymo kempinėlėmis, šluostėmis – viską rasite MOKI-VEŽI UŽ LABAI GERAS KAINAS!

Be to, kaip ir minėjome, tvarkymasis bus malonesnis bei reikalaus mažiau laiko, jei prisijungs visa šeima.

Bendri pranešimai

Palikite komentarą

*
*
*