Pilaitėje duris atvėrė įspūdingo dydžio MOKI VEŽI

Pilaitėje duris atvėrė įspūdingo dydžio MOKI VEŽI

Plėtrą tęsiantis lietuviško kapitalo statybos, remonto, apdailos bei sodo prekių prekybos tinklas „MOKI VEŽI“ atvėrė duris Pilaitėje. Įspūdinga, beveik 15-os tūkst. kv. metrų dydžio ir naujos koncepcijos parduotuvė „MOKI VEŽI“ lengvai pasiekiama ne tik sparčiai besikuriančių Pilaitės, Gilužio slėnio ar Zujūnų gyventojams bei pravažiuojantiems nuo Sudervės, bet ir Lazdynų, Karoliniškių ir Viršuliškių gyventojams. Tai 25-oji “MOKI VEŽI” parduotuvė Lietuvoje.

Naujoji parduotuvė savo architektūra išsiskiria jau pasiteisinusiu moderniu „MOKI-VEŽI“ parduotuvių formatu bei specializuotu asortimentu, skirtu išpildyti kompleksinius pirkėjo poreikius ir pasiūlyti bendrinius sprendimus, palengvinančius buitį ar remonto darbus. Daugiau nei 45 tūkst. statybos, remonto, apdailos, apšvietimo, laisvalaikio bei sodo prekių pirkėjams patogiai išdėstytos keturiose parduotuvės zonose.

Gaivumu ir spalvomis trykštanti bei daugiau nei 1000 skirtingų veislių augalų turinti “Sodo Gama” pirkėjus pasitiks net 3 tūkst. kv. metrų oranžerijoje su atskira prekyviete lauke.

Naujai įkurtoje „Interjero vėjų“ zonoje pirkėjus pasitiks dizaineris, padėsiantis ne tik sukurti jaukų namų interjerą, bet ir teisingai pasirinkti reikiamas medžiagas ar spalvas grindų, sienų apdailai bei vonios kambariui. Greta esančiame dažų skyriuje įsigyti dažai nemokamai bus sumaišomi į norimą atspalvį.

Meistrams mėgėjams bei profesionalams įkurtoje “Meistro kalvėje” pirkėjus pasitiks gausus įrankių, šildymo prekių, tvirtinimo detalių ar furnitūros elementų pasirinkimas – nuo įmantriausiomis technologijomis “išmaniems namams” skirtų prekių iki populiarumo neprarandančių plaktukų ar elektrinių rankinių įrankių.

Patogioje „Statybų Avilio“ erdvėje išdėstytos statybinės prekės. Jas paprasta ne tik išsirinkti, bet, pirkėjų patogumui, į lauke esančią atskirą zoną, pirkėjai gali įvažiuoti savo automobiliu ir išsirinktas statybines prekes iškart pasikrauti į savo automobilius. Parduotuvėje bus teikiamos ir pjaustyklos paslaugos, tad įsigytas prekes pirkėjo pageidavimu supjaustysime iki norimo ilgio ar pločio.

Didelius kiekius medžiagų ir prekių įsigyjančius naujakurius, meistrus, įmones ar statybines organizacijas aptarnaus parduotuvės „Statybų Avilyje“ įsikūręs „Didmeninės prekybos skyrius“. Čia atvykstantys pirkėjai aptarnaujami Asmeninio vadybininko, tad tai išties patogu, mat dažnai prekes galima užsisakyti telefonu ar elektroniniu paštu, taip pat pasidalinti statybų ar remonto metu kylančiomis problemomis bei pabandyti kartu jas išspręsti.

Naujoji „MOKI VEŽI“ parduotuvė įsikūrė Pilaitėje, Pilkalnio g. 3 ir pirkėjų lauks - darbo dienomis nuo 7 iki 21 valandos, šeštadieniais nuo 8 iki 21 valandos, o sekmadieniais nuo 8 iki 18 valandos. Atidarymo proga pirkėjus iki pat rugpjūčio mėnesio pabaigos pasitiks “Vasaros išpardavimas” su nuolaidomis prekėms daugeliui prekių net iki 50-ies procentų bei ypatingai žemomis specialiai atrinktų - populiarių ir reikalingų statybos, remonto, apdailos, apšvietimo bei sodo prekių kainomis, galiosiančiomis tik „MOKI VEŽI“ Pilaitės parduotuvėje.

Naujienos

Palikite komentarą

*
*
*