MAŽA ERDVĖ – DAUG VIETOS: PRAKTIŠKI PATARIMAI

Mitas, kad mažos erdvės būstas būtinai bus nepatogus ar pateisins ne visus jūsų lūkesčius. Jau rašėme, kaip mūsų specialistai pataria įsirengti mažos erdvės vonios kambarį, kad šis būtų ne tik funkcionalus, bet ir patogus bei stilingas.

Na, o šįkart dalinamės protingomis idėjomis (galima sumeistrauti pačiam), kurių pagalba net itin mažame bendrabučio tipo bute (ar kambaryje) visi daiktai ras savo vietą, o gyvenimas bus pilnavertis. Jei didelių darbų savo namuose dar neplanuojate, tačiau vietos visvien nepakanka, pabandykite prisijaukinti bent vieną iš šių idėjų, kurios palengvins jūsų buitį ir kasdienybę. Priemonių joms įsirengti ieškokite artimiausioje MOKI-VEŽI, kur kaskart jus pasitiks vis nauji pasiūlymai!

Maksimaliai išnaudokite nišas bei vonios ar virtuvės spintelių šonus čia įrengdami lentynas:

[gallery size="medium" ids="2077,2078,2079"]

Viskas keliais lygiais. Kavos staliukas, naktinė komoda ar rankšluoščių kabykla –  viską rinkitės kelių aukštų. Tam, kad čia tilptų daugiau jūsų gyvenimo. Stilinga ir netikėta idėja, kuri ypač tiktų skandinaviško / modernaus stiliaus būste – daiktų lentyna iš kopėčių!

[gallery columns="2" size="medium" ids="2353,2080"]

Daugiau vietos mažiems, bet svarbiems dalykams – praktiškai išnaudojant laisvą erdvę:

Kampinės sieninės lentynėlės – būtent tai, ko trūko! Dažnai pamirštas namų kampelis gali itin pasitarnauti laikant svarbius kasdienius daiktus. Šis sprendimas ypač pasitarnaus tokiose erdvėse, kaip prieškambaris ar nedidelis vonios kambarys:

[gallery columns="2" size="medium" ids="2085,2084"]

Darbo vieta tik tuomet, kai reikia – su išskleidžiamu darbo stalu. Lengva susimeistrauti patiems!

[gallery columns="2" size="medium" ids="2086,2087"]

Knygų, dienoraščių ar kitų mielų niekučių neneškite į rūsį – jiems vietos atraskite vrš lovos ar darbo stalo, kur taip pat galite įrengti lentynas:

Dar pora idėjų, kurios ypač patiks gėlių augintojams. Juk jų namuose niekuomet nebus per daug! Primename, kad nuolat atnaujinamą kambarinių ir lauko augalų asortimentą rasite MOKI-VEŽI parduotuvėse.

[gallery size="medium" ids="2354,2355,2356"] Daugiau idėjų savo būstui ieškokite mūsų Facebook paskyroje! Foto šaltinis: www.pinterest.com
Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*