JAUKIAM RUDENIUI: 5 JAUKUMO VILIOJIMO BŪDAI Į NAMUS

Ruduo – tikras žavuolis: džiugina ryškiomis spalvomis, vis dar (na, bent kartais) saulėtomis popietėmis ir šiltais vakarais namuose. Pastarieji bus itin jaukūs šių paprastų penkių gudrybių dėka.

Lemputės. Jomis puoštos sienos ar baldai, o dar geriau – lempučių girlianda apraizgyta lova. Tobulas jaukumas vakarams su knyga ar filmų savaitgaliui. Patikiname, kad kojos iš namų kelti visai nesinorės.

[gallery columns="2" size="medium" ids="1906,1907"]

Žvakės. Ir kuo daugiau jų – tuo geriau. Rinkitės dideles, kvepiančias žvakes. Ypatingo jaukumo namams suteiksite cinamono, vanilės ar gintaro kvapų pagalba.

[gallery columns="2" size="medium" ids="1908,1909"]

Minkšta! Visoms minkštoms, pūkuotoms detalėms – namų durys tebūnie plačiai atvertos. Šį sezoną į draugiją pasikvieskite mažus kilimėlius greta sofos ar fotelio, šildančius pledus bei dekoratyvines pagalvėles patogiam poilsiui.

[gallery columns="2" size="medium" ids="1910,1911"]

Nepamirškite ir dekoracijų. Joms puikiai tiks ir lauko gerybės: rudeninių lapų puokštės ar kankorėžių kompozicijos. Laisvė Jūsų fantazijai!

[gallery columns="2" size="medium" ids="1912,1913"]

O svarbiausia, virtuvės spintelėje visuomet turėkite Jūsų mėgstamiausios arbatos, kakavos ir zefyriukų. Tam, kad ruduo būtų ne tik jaukus, bet ir gardus!

[gallery columns="2" size="medium" ids="1914,1915"]
Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*