JONINIŲ VAKARĖLIS SODE? IDĖJOS, KAIP NEIŠLAIDAUJANT SURENGTI TOBULĄ DRAUGŲ SUSIBŪRIMĄ

Joninių (ir ne tik) proga nusprendėte į savo kiemą suburti draugus? Pasirūpinkite, kad šventei įsibėgėjus netrūktų nieko bei galėtumėte pilnai atsipalaiduoti ir jūs – vakarėlio šeimininkas. Užmarinavę gardžią mėsytę bei informavę draugus, peržvelkite ir mūsų foto galeriją, kurioje – kiekvienai šventei sode būtini dalykai, kurie dažnai pamirštami, tačiau yra ne ką mažiau svarbūs :)

Žaidimai! Laukiant, kol iškeps mėsytė, laikas gali prailgti, todėl pasirūpinkite stalo, ar dar geriau – aktyviais bei įtraukiančiais žaidimais. Viena smagiausių ir lengviausiai įgyvendinamų idėjų – „tvisteris“:

Apšvietimas. Šventės dažnai neplanuotai prailgsta iki sutemų, todėl jaukus apšvietimas iš girliandų – puikus sprendimas:

Įrenkite mini savitarnos bariuką, kuriame – nuo įvairiausių gėrimų, iki į gražius dozatorius supilti pagardai, padažai... Viskas, ko gali prireikti pagal kiekvieno skonį.

Nepamirškite ir indų, servetėlių... Svečiai dažnai ateina, išeina, pakviečia ir savo draugus, todėl tikslų jų skaičių sunku numatyti.  Tokiu atveju saują įrankių dėkite į dėžutes, šalia „apgyvendinkite“ servetėles, gėrimų šiaudelius mažiesiems. Dar geriau: servetėlių punktai įvairiose vietose – nuo maisto baro, iki laužo, nuo tualeto, iki baseino.

[gallery size="large" ids="1698,1699,1700"]

O štai ir kelios svečių susodinimo idėjos, priklausomai nuo planuojamos šventės dydžio:

Ir papildomas patarimas nuo MOKI-VEŽI: jei draugų susibūrimas rengiamas šiltą vasaros dieną, būtinai pasirūpinkite apsaugos nuo UV spindulių kremais.

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*