PUOŠIAME BALKONUS GĖLĖMIS

Priversti balkonus žydėti taip, kad džiugintų ne tik jus, bet priverstų atsisukti ir praeivius – užduotis ne iš paprastųjų. Mes skubame į pagalbą su mus sužavėjusiomis išskirtinėmis idėjomis: kviečiame susipažinti, išsirinkti ir įgyvendinti, o rezultatais pasidalinti su mumis Facebook paskyroje!

Mėgiamų gėlių girlianda. Kodėl ne? Nedidelius vazonėlius perverkite tvirta virve, riškite mazgus, kad vazonai laikytųsi, ir kabinkite į balkono viršų. Gražu? Taip. Paprasta? Taip pat.

Mažus vazonus keiskite didesniais gėlių loveliais. Į medinius, pastatomus ar pritvirtinamus prie sienų pailgus vazonus statykite mylimiausias gėles, žaiskite augalų žiedais. Į vieną lovelį statykite kelis, vienas kitam draugiškus ir tarpusavyje derančius, augalus. Rinkitės kitus aksesuarus: metalinius laistytuvėlius ar kt.

Sandeliuke turite nenaudojamas kopetėles? Paverskite jas žydinčiu meno kūriniu savo balkone. Remkite prie sienos, ant kopėčių laiptelių statykite gėlių vazonus. Tiesa, pasirūpinkite, kad vazonai laikytųsi tvirtai: riškite virvelėmis ar tvirtinkite tam skirtais klijais.

Ko gero, labiausiai akį traukia ir žadą atima svyrančiomis gėlių šakelėmis ir žiedais apsiraizgę langai, balkonai ar jų turėklai. Tai – ne vienerių metų kruopštaus auginimo rezultatas. Tačiau toks, kuris papuoš absoliučiai kiekvienus namus. Rinkitės ryškius, kvapnius, daugiamečius augalus. Tokiam namų puošimui puikiai tinka oleandrai, pelargonijos, kobėjos, surfinijos ir kt. Viskas, kurio priežiūra jums neatrodys per sudėtinga.

Jei turite kitų idėjų, kviečiame pasidalinti ir su mumis!
Bendri pranešimai

Palikite komentarą

*
*
*