PASIDARYKITE PATYS: KITOKIOS GĖLĖS VALENTINO DIENAI

Popierinės gėlės mylimajai ar mylimajam Valentino dienos proga gali tapti itin originalia dovana. Rožinės, raudonos, geltonos, o gal mėlynos? Pasirenkite ir pradedame.

Jums reikės: 9 kiek storesnio nei vidutinio storio popieriaus lapų, žirklių ir klijų.

Pirmiausia, paimkite popieriaus lapą, perlenkite jį per pusę ir perkirpkite. Tą patį padarykite su kitais penkiais popieriaus lapais. Iš viso, jums reikia 12 popieriaus lapo pusių.

Visų antra, paimkite kitą popieriaus lapą, perlenkite jį per pusę ir perkirpkite. Perkirptas popieriaus puses perlenkite per pusę ir perkirpkite dar kartą. Tą patį padarykite su dar vienu popieriaus lapu. Iš viso, jums reikia 6 popieriaus lapo ketvirčių.

Step16 Iš atskiro kartono lapo išsikirpkite dviejų dydžių: mažesnio ir didesnio gėlės žiedlapio formos šablonus. Didesnis gėlės žiedlapio formos šablonas turi tilpti į pusę lapo, o mažesnis šablonas – į lapo ketvirtį.

Step121 Didesnio dydžio gėlės žiedlapio formos šabloną uždėkite ant lapo pusės, apibrėžkite jį pieštuku ir iškirpkite. Tą patį padarykite su mažesnio dydžio gėlės žiedlapio formos šablonu. Iš viso, turite turėti 12 didesnio dydžio ir 6 mažesnio dydžio gėlės žiedlapius iš popieriaus.

Step3 Paimkite šešis didesnio dydžio popierinius gėlės žiedlapius, sudėkite juos vieną ant kito ir įkirpkite siauresnėje jų pusėje.

Step41 Plačiąją gėlės žiedlapio pusę švelniai palenkite į vidinę pusę taip, kad žiedlapių viršūnės riestųsi.

Step51 Vieną gėlės žiedlapio atlapą patepkite klijais ir priklijuokite prie kito atlapo. Tą patį pakartokite su visais šešiais gėlės žiedlapiais.

Step71 Step81

Atskirus gėlės žiedlapius sudėkite ratu ir atskiro popieriaus lapo iškarpa suklijuokite žiedlapius iš kitos pusės.

Step101 Step111

Step141Tą pačią veiksmų eigą pakartokite ir su kitais šešiais didesnio dydžio gėlės žiedlapiais bei su šešiais mažesnio dydžio gėlės žiedlapiais. Iš viso, turite gauti tris iš popierinių gėlės žiedlapių suklijuotus apskritimus. Klijų pagalba sutvirtinkite juos vieną prie kito.

Step151 Liko visai nedaug. Paimkite 3 nepanaudotas lapo puses. Jas perlenkite per pusę išilgai ir laikydami už kraštų, sukarpykite popierių juostelėmis iki vidurio per visą ilgį.

Step161

Step17 Baigę kirpti, atskirkite tris dalis ir pradėkite jas atskirai vynioti nuo krašto iki krašto. Sutvirtinimui naudokite klijus. Pabaigę vynioti vieną dalį, pritvirtinkite kitą ir tęskite vyniojimą iki kol visos trys dalys bus sujungtos į vieną.

Step18 Step19 Step20

Klijų pagalba gautą gaminį pritvirtinkite prie turimos popierinės gėlės. Tadam!

Step211 Atminkite, jog popieriaus spalva, gėlės žiedlpaių forma, skaičius ir dydis gali skirtis, priklausomai nuo jūsų norų. Sėkmės!

IMG_2840 PinkFlowers
Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*