PASIDARYKITE PATYS: PAVEIKSLAS ANT JŪSŲ SIENOS

Ar sutiktumėte, kad rankų darbo dovana – pati mieliausia? Jeigu taip, siūlome Jums, iš tiesų, originalią dovanos idėją Valentino arba kitos šventės proga, kuri puoš Jūsų namus ne vienerius metus. Tai – paveikslas iš siūlų.

Pirmiausia, pasirūpinkite reikmenimis. Jums prireiks: medžio lentos, daug vynių, žirklių, siūlo, švitrinio popieriaus, izoliacinės juostos ir popierinio šablono.

DIY-READY-String-Art-156

Pasirinkę norimo dydžio, formos ir paviršiaus medžio lentą, nušlifuokite ją švitriniu popieriumi, kad ji būtų švari bei švelni.

paveikslas Iš popieriaus iškirpkite norimą paveiksėlio šabloną ir padėkite jį norimoje medžio lentos vietoje.

paveikslas Paveikslėlio šabloną apkalkite vinimis, tačiau jo neprikalkite. Šioje vietoje, bene svarbiausia – tarpai tarp vynių, kurie turi būti labai maži, vynius kalkite tiesiai. Kuo arčiau vienas kito vyniai bus, tuo gražesnis rezultatas bus pasiektas.

paveikslas

paveikslas

paveikslas

Tą patį pakartokite su širdelės formos šablonu: padėkite jį norimoje lentos vietoje ir apkalkite vinimis.

paveikslas

paveikslas Siūlo kilpą pritvirtinkite prie vynio, esančio išorėje, siūlą nutieskite iki sekančio vynio, esančio vidinėje pusėje, užkabinkite, siūlą tieskite iki artimiausio vynio, esančio išorinėje pusėje, prikabinkite ir t.t. Tokią veiksmų eigą kartokite iki kol bus užpildytas visas plotas.

paveikslas

paveikslas

Gautą paveikslą iš siūlų galite kabinti ant sienos ar padėti kitoje Jums patinkančioje namų vietoje.

paveikslas Valentino dienos proga, galite pasirinkti ir romantiškesnį paveiklo iš siūlų modelį – širdį. Tokia dovana jūsų mylimojo ar mylimosios veide tikrai sukels šypseną. Paveikslo gamybos principas nesikeičia. Rodome kaip.

paveikslas

paveikslas

paveikslas

paveikslas

Sėkmės ir gražios šventės!

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*