PAKABINAMOS LUBOS IR JŲ PRIVALUMAI

Kaip dažnai pažiūrime į savo buto ar namo lubas? Neretai tik tuomet, kai rimtai svarstome apie didelius namų interjero pokyčius. Viena iš dažniausiai naudojamų lubų sistemų – tai pakabinamos lubos. Tiesa, ir jos skiriasi savo funkcinėmis, konstrukcinėmis savybėmis bei medžiagomis, iš kurių yra gaminamos. Trumpai apie jas ir kodėl, pakabinamos lubos – geras pasirinkimas.

Visų pirma, pakabinamos lubos tai lubos, kurios tvirtinamos tam tikru atstumu nuo lubų sijų. Vieni didžiausių pakabinamų lubų privalumų yra tokie: nesudėtingas ir greitas jų montavimas bei elektros įrangos įmontavimas, didelė įvairovė leidžia pakabinamas lubas derinti prie individualaus namų interjero, pakabinamos lubos leidžia paslėpti elektros laidus, izoliacinę medžiagą ar lubų nelygumus, o taip pat tokias lubas nesunku prižiūrėti.

Pakabinamos lubos gali būti: mineralinio pluošto, medinės, metalinės, gipsinės ir plastikinės. Pasirinkus surenkamos konkstrukcijos pakabinamas lubas, šios medžiagos gali būti derinamos pagal poreikius, renkantis skirtingą apdailą. Tuo tarpu, vientisos konstrukcijos pakabinamų lubų gamybai dažniausiai naudojami gipso kartono lakštai, kurie vėlgi pagal poreikius gali būti greitai ir nesunkiai dekoruojami.

Pakabinamos lubos taip pat gali būti skirstomos pagal atliekamas funkcijas į: akustines, higieniškas ir atsparias smūgiams ar drėgmei. Tarkime, akustinės pakabinamos lubos, pagamintos pagal modernią technologiją, yra sugeriančios garsą, lengvos ir ilgaamžės.

pakabinamos lubos

Bendri pranešimai , Idėjos ir patarimai

Palikite komentarą

*
*
*